Kuvien ja videoiden kerääminen vierailta
Anna vieraiden lähettää kuvia ja videoita tapahtumasivullesi, aseta lähetyksen alkamisaika, lisää omat kuvasi ja videosi ja katso, mitä vieraat voivat lähettää.
Lähetysten asetukset ovat Media-välilehden otsikon alla. Kussakin näkyy sen nykyinen arvo.
Vieraiden lähetysten salliminen
- Avaa tapahtuman Media-välilehti.
- Valitse Vieraiden lähetykset.
- Valitse Näkyy tapahtumasivulla.

- Avaa tapahtuman Media-välilehti.
- Valitse otsikon alta Vieraiden lähetykset.
- Valitse Näkyy tapahtumasivulla.
Lähetyksen alkamisajan asettaminen
- Avaa tapahtuman Media-välilehti.
- Valitse Lähetys alkaa.
- Valitse tuleva päivämäärä ja kellonaika.
- Valitse Tallenna.

- Avaa tapahtuman Media-välilehti.
- Valitse Lähetys alkaa.
- Valitse tuleva päivämäärä ja kellonaika.
- Valitse Tallenna.
Omien kuvien ja videoiden lähettäminen
- Avaa tapahtuman Media-välilehti.
- Valitse albumien riviltä albumi, johon tiedostot menevät, tai Kaikki, jos et halua käyttää albumia.
- Valitse otsikon vierestä Lähetä ja valitse tiedostot. Ne lähetetään heti, ja edistyminen näkyy gallerian yläpuolella.

- Avaa tapahtuman Media-välilehti.
- Valitse näytön yläreunasta plus-painike.
- Napauta Valitse kuvakirjastosta tai Ota kuva tai kuvaa video.
- Valitse kuvat ja videot. Ne menevät albumiin, joka on valittuna galleriassa.
Mitä vieraat voivat lähettää
Vieraat avaavat tapahtumasivun ja valitsevat Kuvat ja videot -osiossa Lähetä; jos olet luonut albumeja, he valitsevat albumin kohdassa Lähetetään albumiin. He eivät tarvitse sovellusta eivätkä tiliä. Vieras, joka on valinnut nimensä sivulla kohdassa Ilmoittautuminen, Istumajärjestys tai Lähetät nimellä painikkeen Lähetä vieressä, jakaa kuvansa tällä nimellä: galleriasi katselimessa näkyy, kuka jakoi minkäkin. Se, mitä lähetät itse valitsematta vierasta, näytetään merkinnällä Järjestäjien jakama.
- Kuvat: JPG, PNG, GIF ja WebP
- Videot: MP4, MOV, AVI ja WebM
- Enintään 1 GB tiedostoa kohden ja enintään 1 000 tiedostoa kerralla
Mitä vieraat näkevät lähetysajan ulkopuolella
Ennen lähetyksen alkamista Lähetä on lukittu, ja osiossa kerrotaan, milloin lähetys alkaa. Kun 3 kuukautta on kulunut, osiossa kerrotaan, että lähetysaika on päättynyt. Jos myös galleria on piilotettu, osiossa näkyy vain tämä lause. Tapahtumasivusi rivillä, jossa on merkintä Vain sinä näet tämän., näkyy voimassa oleva päivämäärä.





