Slet en begivenhed
Gem det, du vil beholde, og slet derefter en begivenhed for altid med dens medier, gæster og budget.
Trin til
Gem det, du vil beholde
Når du sletter begivenheden, forsvinder begivenhedssiden, alle billeder og videoer (også dem, dine gæster har uploadet), gæstelisten med alle svar og budgettet. Intet af det kan gendannes.
- Download billederne og videoerne (se Download medierne fra din begivenhed).
- Åbn fanen Gæster, og vælg Download CSV.
- Åbn fanen Budget, og vælg Download CSV.

- Download billederne og videoerne (se Download medierne fra din begivenhed).
- Åbn fanen Gæster, og vælg downloadknappen øverst. Filen åbnes i telefonens delingsmenu.
- Åbn fanen Budget, og vælg downloadknappen øverst.
Slet begivenheden
- Åbn begivenhedens fane Begivenhedsside.
- Vælg Mere øverst på coverbilledet, og vælg derefter Slet begivenhed.
- Skriv begivenhedens navn, som dialogen viser det.
- Vælg Slet begivenhed.

- Åbn begivenhedens fane Begivenhedsside.
- Vælg knappen med de tre prikker øverst på coverbilledet, og vælg derefter Slet begivenhed.
- Bekræft med Slet begivenhed. Appen beder ikke om navnet.



