Slett et arrangement
Lagre det du vil beholde, og slett deretter et arrangement for godt, med bilder og videoer, gjester og budsjett.
Steg for
Lagre det du vil beholde
Når du sletter, fjernes arrangementssiden, alle bilder og videoer, også dem gjestene har lastet opp, gjestelisten med alle svar, og budsjettet. Ingenting av dette kan gjenopprettes.
- Last ned bildene og videoene, se Last ned bilder og videoer fra arrangementet.
- Åpne fanen Gjester, og velg Last ned CSV.
- Åpne fanen Budsjett, og velg Last ned CSV.

- Last ned bildene og videoene, se Last ned bilder og videoer fra arrangementet.
- Åpne fanen Gjester, og velg nedlastingsknappen øverst. Filen sendes videre til appene på telefonen.
- Åpne fanen Budsjett, og velg nedlastingsknappen øverst.
Slett arrangementet
- Åpne fanen Arrangementsside i arrangementet.
- Velg Mer øverst på forsidebildet, og deretter Slett arrangement.
- Skriv inn navnet på arrangementet slik dialogen viser det.
- Velg Slett arrangement.

- Åpne fanen Arrangementsside i arrangementet.
- Velg knappen med de tre prikkene øverst på forsidebildet, og deretter Slett arrangement.
- Bekreft med Slett arrangement. Appen ber ikke om navnet.



