Ștergerea unui eveniment
Salvați ce doriți să păstrați, apoi ștergeți definitiv un eveniment, cu fișierele media, invitații și bugetul său.
Pașii pentru
Salvarea a ceea ce doriți să păstrați
Ștergerea elimină pagina evenimentului, toate fotografiile și videoclipurile, inclusiv cele ale invitaților, lista de invitați cu toate răspunsurile și bugetul. Nimic din acestea nu poate fi restabilit.
- Descărcați fotografiile și videoclipurile; consultați Descărcarea fotografiilor și videoclipurilor evenimentului.
- Deschideți fila Invitați și selectați Descărcați CSV.
- Deschideți fila Buget și selectați Descărcați CSV.

- Descărcați fotografiile și videoclipurile; consultați Descărcarea fotografiilor și videoclipurilor evenimentului.
- Deschideți fila Invitați și selectați butonul de descărcare din antet. Fișierul este transmis aplicațiilor de pe telefon.
- Deschideți fila Buget și selectați butonul de descărcare din antet.
Ștergerea evenimentului
- Deschideți fila Pagina evenimentului.
- Selectați Mai multe în partea de sus a copertei, apoi Ștergeți evenimentul.
- Introduceți numele evenimentului așa cum îl afișează fereastra de dialog.
- Selectați Ștergeți evenimentul.

- Deschideți fila Pagina evenimentului.
- Selectați butonul cu trei puncte din partea de sus a copertei, apoi Ștergeți evenimentul.
- Confirmați cu Ștergeți evenimentul. Aplicația nu cere numele.



